DeutschEnglishItalianoTürkçeKurdîRomânescРусскийعربى<УкраїнськаShqiptare

Shkolla jonë


Mirë se vini në shkollën fillore tek Dreslers Park në Kreuztal!

Shkolla jonë është një vend ku ne e trajtojmë njëri-tjetrin me respekt, mësojmë me përkushtim dhe i trajtojmë qeniet e gjalla dhe sendet me përgjegjësi , në mënyrë që të gjithë të mund të krijojnë të ardhmen e tyre kënaqshëm dhe me sukses.Shkolla jonë

Logo Europäischer Sozialfonds für Deutschland - Führt zur Internetseite Europäische Union - Führt zur Seite der Europäischen Union Zusammen. Zukunft. Gestalten Logo Klasse 2000 Logo EU-SCHUL-PROGRAMM Logo Stadt Kreuztal - Führt zur Internetseite